Equip

ESTUDI LEGALEls teus advocats de proximitat

Olga Caballol, advocada d'Estudi Legal

Especialista en dret de família, dret civil, dret penal i dret laboral. Gestoria administrativa i mediació.Olga Caballol

L’Olga Caballol és llicenciada en dret per la UAB, Màster professional de l’advocacia per la UNED i màster en mediació i resolució de conflictes pel Consell de l’Advocacia Catalana, i màster en gestoria administrativa per la Universitat de Lleida i col·legiada al Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya.

Actualment, forma part del torn d’ofici del col·legi de l’advocacia de Lleida, exercint al partit judicial de Solsona des de l’any 2010 i exerceix com a gestora administrativa col·legiada al COGAC. Com a mediadora ofereix els serveis de mediació de manera privada i també està registrada i d’alta com a mediadora dins el registre oficials de mediadors del departament de justícia de la Generalitat de Catalunya i membre del Servei d’Orientació a la mediació del col·legi d’advocats de Lleida.

Advocat Estudi Legal

Especialista en dret administratiu, dret empresarial i dret de danys.Jose Antonio Romero

El Jose Antonio Romero és llicenciat en Dret per la UOC amb la especialitat de Dret Administratiu.

Expert en gestió econòmica financera dels ens públics amb experiència professional en el Dret Administratiu i l’Administració Local des de fa més de 30 anys treballant sempre per l’administració pública als ajuntaments de Cardona (1983 al 2000), Guardiola de Berguedà i Pobla de Lillet (2000 al 2011).

Actualment, compagina l’exercici de l’advocacia amb la feina de secretari interventor del Servei d’Assistència Tècnica als municipis del Consell Comarcal del Solsonès (SAT).

Carles González, gestor administratiu d'Estudi Legal

Especialista en gestoria administrativaCarles González

En Carles González és Llicenciat en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, amb l’especialitat d’Organització d’Empreses, Grau en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya i Postgrau en Comptabilitat i Fiscalitat a la Fundació Universitària del Bages.

La seva especialitat és el seguiment i control de la comptabilitat de Pymes (confecció de llibres comptables, constitucions de societats, etc.) així com les gestions en matèria de Seguretat Social (nòmines, altes i baixes a la SS, etc… ).

També té experiència en la tramitació de llicències municipals, presentació impostos sobre béns immobles i IVTM (plusvàlua), gestions d’estrangeria, canvis de nom de vehicles i actuacions en matèria de successions i donacions (gestió de testaments, càlcul impostos successions i donacions, etc.).

Laia Barniol, procuradora d'Estudi Legal

Especialista en procuradoriaLaia Barniol

La Laia Barniol és Llicenciada en dret per la Universitat Oberta de Catalunya i posteriorment va fer el màster professional a la UNED. Es va col·legiar com a procuradora a l’Il·lustre Col·legi de procuradors de Lleida.

La Laia és una peça clau a Estudi Legal, comptar amb un procurador ens garanteix una agilització dels tràmits i una atenció més personalitzada en la gestió al jutjat al ser un nexe indispensable.