Sobre Nosaltres

Olga Caballol especialista en dret civil, laboral i de família amb una clienta

Assessoria legal a Lleida

Estudi Legal advocats és una assessoria legal de la província de Lleida que neix a Solsona l’any 2017 fruit de la freqüent col·laboració entre Olga Caballol, advocada especialista en dret civil, laboral i de família i Jose Antonio Romero, advocat especialista en dret administratiu, empresarial i de danys.

Després de col·laborar amb èxit en diversos assumptes vàrem decidir crear un bufet d’advocats a Solsona i més tard ampliar els nostres serveis amb dues noves oficines a Guissona i Balaguer.

L’objectiu d’estudi legal és oferir un assessorament legal integral basat en l’experiència, l’estratègia i la formació contínua. Cada membre de l’equip té una especialització concreta i això ens permet aprofundir i oferir un servei més acurat. A banda de tot això, Estudi Legal també compta amb una àmplia xarxa de col·laboradors.

Mètode de treball

Conscients de la complexitat dels procediments extrajudicials i judicials un dels nostres objectius és la comunicació amb els clients.

Donem un tracte proper i la comunicació sempre és directa d’advocat a client, sense intermediaris. Establim una comunicació fluida i continua creant una relació de confiança on el secret professional té un rol de vital importància.

Sempre valorem els interessos i les necessitats del client i ideem un pla de treball d’acord amb les seves capacitats i circumstàncies. Assessorem i acompanyem des del respecte i la confiança.

L'advocat Jose Antonio Romero amb un client. Sobre imposat esquema del mètode de treball d'Estudi Legal.

Valors

01Lleialtat i compromís amb el client

La nostra feina és la nostra passió. Sentim el cas del client com a propi, ens impliquem i comprometem amb el que fem.

02Honestedat i diligència en la gestió

Fixem clarament uns honoraris per cada client i l’informem en tot moment de l’evolució i estat del seu cas.

03Integritat professional i personal

Prestem un servei honest fruit d'un treball constant. Ens comprometem a treballar amb màxima transparència i respectant els criteris ètics i deontològics de la professió.

04Especialització i formació permanent

El nostre equip està integrat per professionals amb un alt grau de qualificació i especialització en diferents àmbits del dret. Som del parer que la formació no acaba mai, per això estem constantment formant-nos i en diàleg continu amb pèrits i acadèmics per poder oferir un assessorament acurat i actualitzat.

05Innovació

Busquem contínuament solucions que ens permetin millorar la qualitat i en la relació amb els nostres clients i en la gestió dels casos. L’efectivitat dels nostres serveis és clau i per això introduïm millores al web i explorem noves eines de treball que permetin una millor comunicació i gestió de la informació.

06Prevenció i anticipació

Treballem per oferir tranquil·litat als nostres clients, ens anticipem a les seves necessitats i els proposem solucions efectives. Anteposem, en la mesura del possible, la solució als problemes.